Επιφάνεια εργασίας της Μουσικής Google Play

Η Μουσική Google Play είναι μια υπηρεσία από την Google που σας επιτρέπει να αναπαράγετε και να μεταφορτώνετε μουσική online. Με την έκδοση web, χρειάζεστε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Internet για να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά του. Αυτός ο ανεπίσημος πελάτης, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπει να ακούτε τη μουσική σας χωρίς να σπαταλάτε μνήμη RAM χρησιμοποιώντας το Chrome.

Στην πράξη, είναι ακριβώς όπως η έκδοση του προγράμματος περιήγησης. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα σύστημα WebView που εμφανίζει τις ίδιες σελίδες. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις βιβλιοθήκες σας, είτε η μουσική σας προέρχεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα είτε από τα τοπικά σας αρχεία. Οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται στην κάτω δεξιά γωνία της επιφάνειας εργασίας των Windows, όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

Υπάρχουν επίσης μερικές αποκλειστικές λειτουργίες σε αυτή την έκδοση, όπως η επιλογή να μετατραπεί σε μίνι παίκτη που παραμένει πάνω από άλλα παράθυρα, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε την ένταση και να παραλείπετε τα τραγούδια. Υπάρχει επίσης ένα μενού αποκλειστικών επιλογών στην αναδυόμενη γραμμή εργαλείων που σας επιτρέπει να αλλάξετε το προεπιλεγμένο χρώμα θεμάτων και να σβήνετε τις ειδοποιήσεις.

Κατεβάστε

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

64 − 61 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map